TEKNİK SERVİS HİZMETİ

ENDÜSTRİYEL BİLİŞİM, OT/VT sektöründe müşterilerine daha profesyonel ve kaliteli hizmet sunmak amacı ile kurulmuştur. Farklı disiplinlerdeki mühendislerin bir araya gelerek İstanbulda başlattığı bir girişimdir. Eğitimlerimizin bizlere kattığı mühendislik bakış açısını, aşığı olduğumuz bilimi  ve teknolojiyi birlikte kullanıyoruz . Bu sayede de yerli – özgün ve insanların işlerini oldukça kolaylaştıracak aynı zaman da keyif almalarını sağlayacak projeler üretiyoruz. Yerli proje üreten diğer firmalara ürün tavsiyesinde bulunuyoruz.

Şirketin amacı İthalatcısı, Çözüm ortaklığı, Tamir merkezliği ve bayiliğini yaptığı OT/VT donanım ürünlerine servis merkezi olarak hizmet vermektir.

Otomatik tanıma ve veri toplama anlamına gelen OT/VT; QR kodlar, barkodlar, RFID, yüz tanıma sistemleri, akıllı kartlar vb. teknolojilerin tamamını kapsar. Ögelerin tanımlanması ve takip edilmesi için kullanılırken aynı zamanda bilgi tanımlaması, depolanması ve iletilmesini de sağlamaktadır. Süreç otomatik ilerlediği için hızlı ve doğru bilgi toplanması mümkün olur.

Barkod/etiket yazıcılar, El Terminalleri,Tablet, Bilgisayar, All in ONE PC, Kiosk ve Barkod okuyucular kadrosunda bulundurduğu uzman mühendis kadrosunun yazıcı, terminal, Tablet, PC ve okuyucu konusundaki yeterli bilgileri ve yedek parça tarafındaki güçlü stoğu sayesinde müşterilerine ve iş ortaklarına hızlı servis vermeyi amaçlamaktadır.

Peki tarafımızda bakım ve onarım süreci nasıl işlemektedir?
Arızalı cihazınız tarafımıza ulaştıktan sonra, garanti sorgulamaları yapılarak CRM sistemimize girişi yapılır. Alanında uzman ekspertizlerin incelemesi sonucunda arızası belirlenen cihaz için onarım onayı alındıktan sonra işlemlere başlanır. Profesyonel ekibimiz tarafından onarımı mümkün olan en kısa sürede tamamlanan cihaz, kalite kontrolünden geçer. Testleri tamamlanan cihaz, 6 ay garantili şekilde sahibine teslim edilir.

Ücretlendirilen bakımlarda İşçilik servis merkezinde 3 Ay, Yedek parçalar 6 Ay GARANTİLİDİR.